Verhuur

Museum Soest beschikt over een multifunctionele zaal. Deze zaal biedt de mogelijkheid voor verhuur voor  bruiloften, besloten feesten zoals het vieren van jubilea en verjaardagen, condoleren na een begrafenis c.q. crematie, thema avonden, lezingen en vergaderingen. Het museum kan koffie en/of thee (met iets erbij) verzorgen. Cateringen (zoals b.v. een koudbuffet) zijn uitbesteed aan “Catering Centraal” van Antonio v.d. Hengel. Structureel verhuur bv aan verenigingen/stichtingen (bv een schaak of bridge club) is ook mogelijk. Voor dergelijke verhuringen worden separate prijsafspraken gemaakt.

Naast de multifunctionele zaal beschikt het museum ook over een historische nagebouwde kroeg genaamd ‘De Goudenploeg’ Deze is zowel in combinatie met de multifunctionele ruimte als alleen te huren.

Hieronder vindt u een prijslijst.

Grote zaal (besloten feesten e.d.) € 175,–
Grote zaal (incidenteel verhuur voor vergaderingen t.b.v. verenigingen e.d.) € 75,– (incl gebruik keuken excl. koffie/thee)
Goudenploeg (besloten feest) € 150,–
Grote zaal in combinatie met de Goudenploeg (prijs en aantal in overleg met de klant).
Raadszaal (bv voor een vergadering  € 60,– (incl gebruik keuken excl koffie/thee)

Gebruik Beamer (inclusief geluid en filmscherm) € 25,–
Gebruik minivleugel/piano € 25,–
Koffie/thee te verzorgen door museum € 1,75/ 1,25 per kop.

Arrangementen:

Entree + ontvangst + koffie / thee met cake + rondleiding€ 9,00
Entree + ontvangst + 2 x koffie / thee met gebak + rondleiding€ 12,50
Lunches op aanvraag ook mogelijkPrijs op aanvraag
Entree volwassene individueel (vanaf 13 jaar) zonder rondleiding€ 6,00
Entree volwassene individueel (vanaf 13 jaar) met rondleiding€ 7,00
Entree kind individueel (t.m. 12 jaar)€ 1,00

De capaciteit van de multifunctionele zaal is in restaurant opstelling 30 à 40 personen. In combinatie met de Goudenploeg kan dit uitgebreid worden tot 50 a 60 personen.

De verhuur prijzen zijn per dagdeel. De dagdelen zijn als volgt ingedeeld: Dagdeel A van 08.00 uur tot 12.00 uur, dagdeel B van 13.00 uur tot 18.00 uur, dagdeel C van 19.00 uur tot 24.00 uur. Meerdere dagdelen reserveren is ook mogelijk. Bij het reserveren van meerdere dagdelen wordt een opslag gerekend van 50 procent (bv bij huur van meerdere dagdelen wordt 1 dagdeel in rekening gebracht + 50 % over dat ene dagdeel). Voor het inrichten c.q. gereedmaken van de zalen worden geen dagdelen in rekening gebracht. De klant krijgt gratis de mogelijkheid om de noodzakelijke voorbereidingen te treffen.