Exposities algemene info

Het museum beschikt naast de zalen met de vaste collectie ook over twee zalen die gebruikt worden voor wisselexposities. Voor wisselexposities kan daarnaast ook de trapopgang worden gebruikt van de hal naar de eerste verdieping. Een echte blikvanger. Kunstenaars uit Soest en Soesterberg worden in de gelegenheid gesteld om hun kunstwerken te exposeren. Uiteraard worden er v.w.b. de kunstenaars c.q. verzamelaars van schilderijen en/of beelden ook over de grenzen van Soest gekeken.

Op deze website worden onder de rubrieken nieuws en/of exposities steeds de nieuwe exposities weer aangekondigd. Foto’s van openingen e.d. kunt vinden in de rubriek ‘Gallery’ op deze site.

De exposities worden verzorgd door een werkgroep exposities die bestaat uit steeds wisselende vrijwilligers. Hieronder vindt u de namen van de leden die op dit moment plaats hebben genomen in de werkgroep. Mocht u een idee hebben voor een tentoonstelling of heeft u misschien materialen in uw bezit die aan een bepaalde tentoonstelling kunnen worden toegevoegd neem dan contact op met één van onderstaande personen.

Cees Vos (coördinator)
035-6021008
06-28939510
cees.vos@oudsoest.nl 

Ellen Schmidt
ellens@kpnmail.nl

Dymen van Emst
dymenvanEmst@casema.nl 

Marijke Janson
renmjanson@planet.nl 

Annette Goedknegt

Jan Frommink